Blovstrøds 5.b var bedst i innovation

5.b fra Blovstrød Skole løb med førstepladsen i 'Allerød Mesterskaberne i Innovation'

5.b fra Blovstrød Skole løb af med førstepladsen i 'Allerød Mesterskaberne i Innovation'. Privatfoto

5.b fra Blovstrød Skole løb af med førstepladsen i 'Allerød Mesterskaberne i Innovation'. Privatfoto

Det blev 5.b fra Blovstrød Skole, der løb med førstepladsen i 'Allerød Mesterskaberne i Innovation'. De havde fået en udfordring om at indrette et spændende og innovativt undervisningslokale i Vassingerød Energipark, som kunne bruges af skole- og gymnasieklasser. Nu på mandag, den 18. april, får klassen overrakt deres præmie i form af en kæmpe kagemand. Det skriver allerødnyt.dk og uddyber:

'Allerød Mesterskaberne i Innovation' er en konkurrence i innovation og bibliotekets tiltag for at støtte op om den åbne skole og dens nye udfordringer i forhold til den nye skolereform, hvor der er krav om at innovation skal indgå i undervisningen.

Konkurrencen har strakt sig over otte uger og afsluttede med en finale på Allerød Bibliotek den 8. april, hvor klasserne præsenterede deres projekter for et dommerpanel, der kårede årets vinder af 'Allerød Mesterskaberne i Innovation'.

Allerødnyt.dk skriver videre: Hver klasse havde i finalen syv minutter til at fremlægge deres projekt, og derefter var der kommentarer og spørgsmål fra opgavestillerne og dommerpanelet. I fremlæggelserne viste eleverne blandt andet film, apps, prototype-modeller udført i Lego og pap og plancher, som de havde udarbejdet i projektperioden.

I panelet var Henrik Kærgaard, udviklingschef for Niras, Morten Bøgelund Andersen, direktør i Allerød Kommune og Annette Godt, bibliotekschef for Allerød Biblioteker.