Mistænkeligt dødsfald i Center Sandholm

En mand er fundet død i Center Sandholm, og politiet finder dødsfaldet mistænkeligt

"Der er omstændigheder omkring dødsfaldet, som virker mistænkelige," siger politiet. Foto: AOB

"Der er omstændigheder omkring dødsfaldet, som virker mistænkelige," siger politiet. Foto: AOB

En midaldrende mand er søndag formiddag afgået ved døden i Center Sandholm i Allerød. Det oplyser Nordsjællands Politi, som søndag eftermiddag fortsat arbejder på sagen. Det skriver bt.dk i dag og uddyber:

"Der er omstændigheder omkring dødsfaldet, som virker mistænkelige." Det fortæller Mogens Mogensen fra Nordsjællands Politi, der dog ikke vil uddybe, hvad der gør dødsfaldet mistænkeligt.

"Det er for tidligt at komme ind på. Det holder vi for os selv indtil videre," siger han tidlig søndag aften.

Politiet fik anmeldelsen fra Røde Kors 11:10 søndag morgen. Manden var beboer i lejren, og politiet arbejder på at informere de pårørende.

"Vi kører med alt, som vi normalt gør, når der er et mistænkeligt dødsfald," siger Mogens Mogensen.

"Når man finder en død under mistænkelige omstændigheder, tilkalder man tekniske service og kriminaltekniske afdeling. Man får tilkaldt en retsmediciner, som laver en findesteds-undersøgelse, siger han."

En findesteds-undersøgelse udfører retsmedicinere, når liget stadig befinder sig der, hvor det er blevet fundet. Ud fra en undersøgelse kommer retsmedicinerne med en foreløbig udtalelse om dødsårsag og dødstidspunkt. Teknikere sikrer sig spor fra findestedet, som dna.

"Vi laver forhøringer og arbejder med at danne os et overblik over, hvordan situationen er dernede," siger Mogens Mogensen.

Der er søndag aften ingen anholdte i sagen.

OPDATERING: Død af knivstik
Den 46-årige mand, der blev fundet død i går, søndag i Center Sandholm, har adskillige knivstik på kroppen. Det bekræfter Nordsjællands Politis pressekoordinator Henrik Suhr over for Allerød Nyt.

Først blev fundet af den døde mand offentligt karakteriseret som et mistænkeligt dødsfald, men nu bekræfter politiet, at de efterforsker det som en drabssag. 

Den foreløbige efterforskning tyder på, at sagen er en ulykkelig udgang på en hændelse mellem beboere i centeret, og Nordsjællands Politi er i den forbindelse meget interesseret i at tale med en 34-årig mand, som indtil for nylig også opholdt sig i Center Sandholm, skriver politiet i en meddelelse.

"Vi har startet efterforskningen op, og der er intet i sagen, som bør give anledning til utryghed for Center Sandholms naboer," siger efterforskningsleder Henrik Gunst, politikommissær i Nordsjællands Politi.