Da Erling gik på pension

Der var rigtig mange, som var mødt op i Blovstrødhallen, for at ønske halinspektør Erling Petersen et godt og langt otium

Der var langt over 100 borgere, som lagde vejen forbi Blovstrødhallen for at sige farvel til Erling Petersen, og ønske ham et godt otium, efter at han har været halinspektør i Blovstrødhallen i 34 år. Her er det borgmester Jørgen Johansen, som overrækker en stor flaske Squash. Foto: AOB

Der var langt over 100 borgere, som lagde vejen forbi Blovstrødhallen for at sige farvel til Erling Petersen, og ønske ham et godt otium, efter at han har været halinspektør i Blovstrødhallen i 34 år. Her er det borgmester Jørgen Johansen, som overrækker en stor flaske Squash. Foto: AOB

Sportscaféen var fyldt godt op fredag eftermiddag, da halinspektør Erling Petersen holdt reception i forbindelse med, at han efter 34 år nu gik på pension. Der blev holdt mange taler, hvor man takkede for Erling Petersens indsats gennem de mange år, han har styret Blovstrødhallen.

Hele mit liv
Til AOB fortæller Erling Petersen: "Det har været nogle dejlige år, hvor jeg hver dag har glædet mig til at komme på arbejde. Det har været mere end et job - det har været hele mit liv. Jeg startede inden Blovstrødhallen var helt færdigbygget og har faktisk 'boet' her siden. Jeg søgte stillingen som halinspektør af flere grunde, blandt andet har jeg altid været meget interesseret i sport, og i 20 år virkede jeg som fodbolddommer. Jeg spiller i dag både badminton og tennis."

Byens forsamlingshus
"Da jeg blev ansat, sørgede jeg for, at hallen blev byens forsamlingshus. Vi holdt mange fester, og der var altid aktiviteter i hallen. Jeg tør godt slå fast, at hallen nu er noget, Blovstrød-borgerne har taget fuldstændigt til sig. Der har været mange udfordringer som halinspektør, og hallen har været udnyttet til mange forskellige arrangementer - lige fra hundeudstilling til pop-koncerter," siger Erling Petersen og slutter:

Den sidste inspektør
"Jeg er den sidste halinspektør i Allerød Kommune. Der kommer i fremtiden et helt andet system, det er dog ikke endnu er faldet helt på plads, men jeg tør godt sige, at de frivillige får endnu sværere betingelser."

'Alt Om Blovstrød' var med ved receptionen og fangede bl.a. nedenstående situationer.