Babysalmesang er blevet et tilløbsstykke og er ved at sprænge rammerne

Efterårets babysalmesang i Blovstrød og Lillerød Kirke startede i sidste måned, men fortsætter helt frem til begyndelsen af december måned

Alt tyder på, at de musikalske påvirkninger, barnet modtager i de første leveår, er med til at forme det senere forhold til musik sammen med barnets personligheds-udvikling og sociale vækst.

I babymusikundervisningen søger mange af landets kirker at give denne udvikling et kærligt skub gennem musik og bevægelse. I Allerød Kommune har Blovstrød Kirke og Lillerød Kirke slået sig sammen og afholder skiftevis Babysalmesang torsdag formiddag fra kl. 10:30 til kl. 12:00.

Man genopfrisker de gamle, kendte salmer, børnesange og remser og føjer nye til, og man lærer at være sammen med dit barn på en ny måde gennem musik, dans og sanglege og giv musikkens gave videre til dit barn.

Bagefter hygger man hver gang med kaffe, te, saftevand, frugt og boller.

Det er musikpædagog og børnekorleder Anne-Katrine Kirst, der står for undervisningen af de små i samarbejde med sognepræst Elsebeth Hougaard Jensen.

Man lægger hver gang 20 kr. i en indsamlingskurv til hjælp til børnearbejdet i verdens brændpunkter.

I foråret var der undertiden så mange tilmeldte, at man var ved at sprænge rammerne. Hvis der i efteråret kommer så mange tilmeldinger, at holdene bliver for store, kan man blive nødt til at sætte de sidst tilmeldte på en venteliste. I så fald vil man få besked på mail.

Efterårets afvikling startede i sidste måned, men her er de resterende datoer:

Lillerød Kirke
17. september, 8. oktober, 5. og 26. november

Blovstrød Kirke 
24. september, 22. oktober, 12. november og 3. december

Man kan tilmelde sig her: BABYSALMESANG