Nej, det stopper aldrig! - Nu er der igen sket et nyt indbrud i Blovstrød

Indbruddene i Blovstrød vil ikke tage en ende - hvordan kan vi som borgere sikre os bedre?

Kan politiet hjælpe Blovstrød-borgerene med en mere konstruktiv løsning på de mange indbrud der sker her i Blovstrød? 

Kan politiet hjælpe Blovstrød-borgerene med en mere konstruktiv løsning på de mange indbrud der sker her i Blovstrød? 

Vi skrev i går om et nyt indbrud i Blovstrød, og Nordsjælland Politi oplyser nu om endnu et nyt indbrud, og denne gang på Bakketoppen, hvor et vindue blev brudt op. Det var i tirsdags mellem kl. 08:30 og 22:30. Politiet oplyser, at det var smykker, som blev stjålet.

AOB er blevet opfordret til at oprette en Blovstrød-gruppe, som kunne vejlede mht. sikring af sin bolig mod indbrud - eksempelvis ved hjælp af 'NaboHjælp' - og evt. med bidrag/møde med politiet. Der er flere muligheder også med et sms-samarbejde mellem dig og Nordsjællands Politi. Endvidere har en af vore læsere i en AOB-artikel den 8. november henvist til det, der kaldes Næralarm. Læs her: NÆRALARM

AOB kan ikke påtage sig at samle/oprette denne gruppe, men vil meget gerne formidle og skabe kontakt til en evt. Nabo-hjælp-gruppe, samt at orientere om gruppens arbejde.