Stopper det aldrig? - Nyt indbrud i Blovstrød

Det var måske under mødet i Blovstrødhallen om bl.a. indbrudene i Blovstrød, at der var uønskede 'gæster' på Toften

Det var en terrassedør, som tyven havde brudt op. 

Det var en terrassedør, som tyven havde brudt op. 

Nordsjællands politi oplyser, at der mellem søndag klokken 17:00 og tirsdag klokken 18:00 var brudt en terrassedør op i en villa på Toften her i Blovstrød. Der er ikke umiddebart overblik over, hvad der er stjålet fra stedet.

Ved mødet i Blovstrødhallen i mandags erkendte Nordsjællands Politi, at der var forholdsvis mange indbrud i Blovstrød og antallet var stigende. Men samtidig bedyrede politiet også, at det ikke var asylansøgere fra Center Sandholm, som var de ubudne gæster. Hvordan denne påstand kan stå alene - når politiet ikke har opklaret ret mange af indbrudene - må stå hen i det uvisse.

LÆS OGSÅ: Mødet i Blovstrødhallen