Alt Om Blovstrød - på kryds og tværs

Lokalhistrisk Arkiv og Forening i Allerød Kommune (LAFAK) arrangerer en aften for sine medlemmer om 'Alt Om Blovstrød' i Blovstrød Sognegård

Blovstrød - et smørhul i Nordsjælland. Foto: AOB

Blovstrød - et smørhul i Nordsjælland. Foto: AOB

Lokalhistorisk Arkiv og Forening i Allerød Kommune (LAFAK) arrangerer en aften for sine medlemmer om 'Alt Om Blovstrød' i Blovstrød Sognegård.

Torsdag, den 22. oktober, kl 19:30 vil Flemming Nyberg fra hjemmesiden Alt Om Blovstrød fortælle og vise billeder fra hjemmesiden og iøvrigt fortælle om 'Blovstrød - smørhullet i Nordsjælland'.

Nyberg vil berette om baggrunden for opstarten af hjemmesiden og om de artikler, som den øvrige presse har taget op - om sjove og alvorlige historier. Naturligvis vil vi også høre om de virkelige store projekter som Netto- og Rema 1000-byggerierne, det nye Blovstrød, Kongevejsprojektet og teglværkskvarteret. Vi vil høre om AOBs relationer til kommunen, lokalavisen, skolen og kirken. Og da også om selve byen - et smørhul i Nordsjælland.

Hvis du ikke er medlemmer af LAFAK men ønsker at deltage i aftenens arrangement, kan du melde dig ind ved at kontakte arkivleder Birthe Skovholm pr. mail eller pr. telefon. Alternativt kan du melde dig ind på selve aftenen.

Et medlemskontingent koster for resten af året og for 2016 kr. 210 - dog pensionistmedlem 135 kr. - og som dækker hele husstanden. Kontingentet stiger til næste år, så man får i realiteten resten af 2015 gratis.

Som medlem modtager man tre gange om året medlemsbladet 'Nøglehullet' med lokalhistoriske artikler og billeder, og man kan komme til fire foredragsaftener i vintersæsonen samt en medlemsudflugt i foråret. Derudover er der medlemsrabat på flere af LAFAKS' bogudgivelser.

Kontakt til LAFAK: Telefon: 48 17 08 91 eller e-mail: LAFAK@LAFAK.dk.