Få hjælp til IT-problemer

Senior-IT-Allerød er igen gået i gang med at hjælpe seniorer i kommunen med deres IT-problemer.

Undervisningen og ‘Åbent Hus’ foregår i IT-lokalet, der ligger på 1. sal over Allerød Bibliotek, med adgang fra Skovensvej 4 eller Frederiksborgvej 15. Arkivfoto: Flemming Nyberg/AOB

IT-HJÆLP Senior-IT-Allerød er igen gået i gang med at hjælpe seniorer i kommunen med deres IT-problemer, og i den forbindelse oplyser man i en pressemeddelelse:

“Vi er en organisation af frivillige ulønnede IT-kyndige, der underviser og hjælper seniorer i Allerød med IT-problemer. Vi har ‘Åbent Hus’ hver onsdag klokken 10:00 til 12:00 frem til medio december. ‘Åbent hus’ er gratis IT-hjælp og vejledning og omfatter alle typer computere, tablets og smartphones.

Så, driller et program, eller er der problemer med borger.dk eller med MitID, så bare mød op om onsdagen, så er vi parat til at hjælpe.”

Senior-IT-Allerøds efterårsprogram er offentliggjort i foldere, der kan hentes på biblioteket. Programmet indeholder IT-kurser til både nybegyndere og de mere garvede brugere. Du kan også få information på www.senior-it-alleroed.dk

Undervisningen og ”Åbent Hus” foregår i IT-lokalet, der ligger på 1. sal over biblioteket, med adgang fra Skovensvej 4 eller Frederiksborgvej 15.

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET