Fællesspisning i Blovstrød Sognegård starter op igen

Første gang der er fællesspisning i det nye år er mandag den 15. januar kl. 17:30.

Denne gang står menuen blandt andet på vintergryde med oksekød, rodfrugter, gulerødder, løg og hvidløg i tomatsauce, klassisk risotto, med hønsefond, parmesan og smør med persille på toppen. Arkivfoto: Flemming Nyberg /AOB

VINTERGRYDE Der har været stor tilslutning og opbakning til fællesspisningen i Blovstrød Sognegård, så derfor fortsætter fællesspisningen igen i det nye år.

Maden kommer stadig fra Stengården, er økologisk og så vidt muligt lokalt produceret. Det er mandag den 15. januar kl. 17: 30, som er første gang efter jul og nytår, og denne gang står menuen blandt andet på vintergryde med oksekød, rodfrugter, gulerødder, løg og hvidløg i tomatsauce, klassisk risotto, med hønsefond, parmesan og smør med persille på toppen samt dagens salat med basilikumdressing, brød - smør - gnavegrønt til børnene.

”Fællesspisningen er for alle, og det er så glædeligt, at så mange vælger at komme – også på tværs af generationerne,” siger sognepræst Louise G. C. Spurlin-Roe. Spisningen begynder med en højskolesang hver gang kl. 17:30 og slutter med en aftensalme og efterfølgende godnathistorie i børnehøjde kl. 18:30-18:45 - eller et glas rødvin, alt efter hvad man er mest til.

Det koster 100,- kr. pr. person at spise med og 60,- kr. for børn mellem 3-15 år. Man kan se mere om tilmelding, og årets øvrige datoer for fællesspisning, på Blovstrød Kirkes hjemmeside.

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET