Dæmpegårds status

Dæmpegård har nu 300 venner, som alle håber, at det kan lykkes at erhverve den gamle skovridergård.

Staten fastholder, at man skal betale 7,5 mio. kr. kontant for Dæmpegård. Foto: Flemming Nyberg /AOB

STATUS Formanden for Dæmpegårds venner, Lisette F. Thamdrup, oplyser, at nu har man 300 venner, som alle håber på, at det kan lykkes med at erhverve den gamle skovridergård og transformere den til allesammens Naturkulturhus.

Dæmpegård kan blive en destination, som et levende og tilgængeligt Naturkulturhus med fællesskab og læring i naturen. En unik perle midt i skoven til glæde og gavn for alle!

Lisette F. Thamdrup fortæller: “Som tidligere oplyst vendte Miljøministeren retur med afslag på alternative finansieringsformer. Staten fastholder, at man skal betale 7,5 mio. kr. kontant for Dæmpegård. Fristen er dog forlænget til 31. januar 2023.

Vi er i proces med at finde en løsning på udfordringen, da vi på trods af lovning om en meget stor donation fra Arne O. Jensen samt store donationer fra bl.a. Brdr. Rønje samt alle støttebidrag, fortsat er langt fra kravet på 7,5 mio. kr. Vi arbejder på alternative muligheder og håber desuden på, at der måske vil blæse andre vinde, når den kommende regering og en evt. ny miljøminister er på plads.”

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET