Tennishallen bliver yderlig forsinket

En uoverensstemmelse mellem hoved-entreprenøren og gulvleverandøren i forhold til gulvets kvalitet har bevirket, at hallen tidligst åbner ultimo oktober måned.

De tre klubber, Allerød Tennisklub, Blovstrød TennisKlub og LUI Tennis, havde set frem til at kunne starte i den nye tennishal den 1. oktober. Dette bliver ikke tilfældet, idet færdiggørelsen først sker i slutningen af oktober måned. Foto: AOB

FORSINKELSE Oprindeligt var det planen, at kommunens tre tenniskubers fælleshal skulle slå døren op i maj-juni måned i år. Men efter drøftelser mellem de tre tennisklubber og den kommunale forvaltning kunne det konstateres, at forskellige funktionskrav ikke var defineret præcist nok i udbudsmaterialet mht. gulv-belægningen. Man besluttede derfor at gennemføre et nyt udbud af gulvet til tennishallen. Dette betød selvsagt en forsinkelse af åbningen af hallen.

Siden hen var der rygter om at tennishallen måtte stå tom i en længere periode, fordi der var uenighed om, hvem der skulle betale for driften af hallen. Formanden for Blovstrød TennisKlub, Gunnar Olsen har over for AOB oplyst, at der efterfølgende har været afholdt et møde med kommunen, hvor driftplanen mellem kommunen og klubberne nu er på plads. Resultatet er blevet, at de tre lubber nu har dannet en overbygning, som så er den forening, som kommunen fremover indgår aftaler med.

Kommunen var af den mening, at når aftalerne var på plads og godkendt af alle kunne der spilles i hallen fra den 1. oktober.

Ny forsinkelse
Men sådan skulle det ikke gå, for nu er der opstået en ny forsinkelse som følge af uenighed mellem hovedentreprenøren og gulvleverandøren i forhold til gulvets kvalitet. Det har været forventet, at uenigheden kunne løses i tide, så banerne kunne åbne 1. oktober som oprindeligt aftalt.

Der er nu fundet en løsning, og gulvudlægningen er startet medio september måned, men denne sene opstart betydet så, at hallen ikke kan nå at åbne før ultimo oktober, hvilket er til stor skuffelse for de tre tennisklubber.

Når tidsplanen er endelig godkendt, indkaldes til åbningsarrangement i samarbejde med tennisklubberne.

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET