Nattens kraftige stormvejr gik værst ud over Blovstrød

Overalt i Blovstrød har stormen sat sine spor. Flere lokale veje er helt spærrede af knækkede grene og væltede træer.

På Humlemarken ligger der et helt træ på tværs af vejen og spærrer for al trafik. Foto: AOB

Træet er flået op med roden. Foto: AOB

STORM Mange i Blovstrød vågnede op her søndag morgen og så, hvordan den kraftige storm havde raseret haverne med knækkede grene og havemøbler, som pludselig var væltet og stod et helt andet sted. Biler var beskadigede, og på vejene kunne man overalt se, hvordan stormen havde raseret mange vejtræer.

Værst i Blovstrød
Tilsyneladende var det gået værst ud over Blovstrød, og her var flere veje helt spærrede. Således kunne man tidligt morgen ikke komme gennem Blovstrød Byvej, idet et stort bevaringsværdigt træ havde smidt sine kraftige grene ned på tværs af vejen. Nogle morgenfriske borgere fik dog i løbet af formiddagen skåret grenene over, så der blev en fin passage for trafikken.

Tidligt i morges kunne man ikke komme gennem Blovstrød Byvej, idet et stort bevaringsværdigt træ havde smidt sine kraftige grene ned på tværs af vejen. Foto: AOB

På Humlemarken ligger der et helt træ på tværs af vejen og spærrer for al trafik. Langs hele Blovstrød Allé ligger der store afbrækkede grene, som et enkelt sted spærrer den ene kørebane. På Grønholmen måtte to piletræer lade livet, idet stormen simpelthen havde flækket stammen.

Langs hele Blovstrød Allé ligger der store afbrækkede grene, som et enkelt sted spærrer den ene kørebane. Foto: AOB

På Grønholmen måtte to piletræer lade livet, idet stormen simpelthen havde flækket stammen. Foto: AOB

Syv træer væltet ved køerne på engen
Som vi tidligere skrev i dag, er der væltet syv træer ned over den elektriske indhegning, hvor dexter-køerne går LÆS HER. Tilsyneladende kan køerne ikke komme ud af indhegningen, og ingen af dyrene har taget skade.

Der er totalkaos, hvor de syv træer er væltet ned over det elektriske hegn. Foto: AOB

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET