Så er det Tusindbassen, som står for tur

Nu er man også i gang med at nedbryde den gamle børneinstitution, efter at Pilelunden er blevet åbnet.

Nu er maskinerne godt i gang med at gnave sig gennem de gamle, nedslidte bygninger, som ikke mere kunne leve op til den standard, som kræves til en moderne børneinstitution. Foto: AOB

NEDSLIDT Der sker meget langs hele Byagervej, hvor den gamle børneinstitution har ligget, og som nu skal nedlægges for bl.a. at give plads for den nye Blovstrød Børnehus 2 - Bøgelunden. Allerede samme dag, som Pilelunden (Børnehus1) åbnede, var entreprenører i gang med at tømme de ældre bygninger for inventar, og nu er de store maskiner i gang med at fjerne selve bygningerne. Det skal gå stærkt - for allerede medio 2020 skal det andet børnehus stå klar til at modtage de næste hold børn LÆS HER.

Allerede samme dag, som Pilelunden (Børnehus1) åbnede, var entreprenører i gang med at tømme de ældre bygninger for inventar. Foto: AOB

Der er tale om, at hele rækken af kommunens ejendomme på Byagervej nu skal nedlægges. Det er Allerød-arkitekten, Georg Jensen, som har tegnet hele bebyggelsen - lige som mange andre bygninger i Blovstrød er kommet fra hans tegnebord, bl.a. Blovstrødcentret og Byparken.

Situationsplanen viser, hvor Børnehus 2 placeres helt mod øst, og hvor der er afsat et parkeringareal for ca. 60 personbiler. Illustration: Vilhelm Lauritzen Arkitekter.


SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET