Bedre oversigt ved udkørselen til Kongevejen

Kirken har fjernet over 4,5 m hæk, for at gøre udsynet bedre for bilisterne, som skal ud på Kongevejen fra Blovstrød Byvej.

Kirken har nu fjernet over 4,5 meter hæk, for at gøre udsynet bedre for de bilister, der kommer fra Blovstrød Byvej og skal ud på Kongevejen. Foto: AOB

OVERSIGT Sikkert mange har oplevet, at det har været svært at overse trafikken fra nord, når man skulle ud på Kongevejen fra Blovstrød Byvej.

Kirkeværge, Tage V. Andersen fortæller til AOB: “Det er flere bilister, der har klaget over, at det var svært at se bilerne, der kom nordfra på Kongevejen, når man fra Blovstrød Byvej skulle ud på Kongevejen, fordi hækken ind mod sognegården spærrede for udsigten op mod Rema 1000 - medmindre bilen kørte helt ud og spærrede fortov og cykelsti.

Det har kirken så nu gjort noget ved, idet vi har fjernet de første 4,8 meter af hækken, hvilket har givet en betydelig bedre oversigt - og bilisterne undgår nu at køre helt ud på fortovet og cykelstien for at orientere sig mod nord.”

På fotoet, ser man, hvor meget fjernelsen af hækken har betydet for oversigten af trafikken mod REMA 1000. Illustration: AOB

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET