Ny sognepræstkollega i Blovstrød Kirke

Mathias Harding tiltræder den 15. januar.

Mathias Harding er allerede godt i gang med arbejdet som konfirmandunderviser for det ene af kirkens tre konfirmandhold, som han overtog i november måned. Pressefoto

PRÆSTEKOLLEGA I september sagde Blovstrød Kirke farvel til Elsebeth Hougaard Jensen, og nu kan der snart bydes velkommen til en ny præstekollega, Mathias Harding, som fra den15. januar vil være ansat som sognepræst i Blovstrød Kirke i en 50%-stilling.

Mens Kristine Ravn er på barsel, bliver Mathias Harding kollega til Ole Lyngvåg.

Mathias Harding er født i 1988 i Aarhus, og han er student fra Aarhus Katedralskole. Sin teologiske uddannelse har han gennemgået ved Københavns Universitet, hvor han har skrevet prisopgave om begrebet 'Kirke' i Martin Luthers forfatterskab 1517-1525.

Mathias Harding er allerede godt i gang med arbejdet som konfirmandunderviser for det ene af kirkens tre konfirmandhold, som han overtog i november.

Søndag, den 13. januar kl. 16:30 ordineres Mathias Harding i Helsingør Domkirke, Sankt Olai, og søndag, den 20. januar kl. 10:00 indsættes han som sognepræst ved højmessen i Blovstrød Kirke af provst Jørgen Christensen.

Efter højmessen, den 20. januar vil der være en velkomstreception for Mathias Harding i Blovstrød Sognegård, hvor alle er velkomne.

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET