Nu får nogle Blovstrød-borgere Rudersdalavis - andre får ingen

Der er stadig rod i udbringningen af Allerød Nyt - hvornår mon det falder på plads?

Der er stadig rod i lokalavisudbringningen - mange får ikke Allerød Nyt - og andre får Rudersdalavisen. Kollage: AOB

AVISROD  Blovstrødborgere klager stadig væk over manglende Allerød Nyt, og andre oplyser at de i stedet for Allerød Nyt nu modtager Rudersdalavisen. 

AOB har tidligere kontaktet områderedaktør, Helene Holm Stolle, for Allerød Nyt, som oplyste følgende vedr. avisudbringningen:

"Det er korrekt, at Postnord ikke mere udbringer ugeaviser. Derfor har vi været nødt til at finde en ny leverandør, og som vi tidligere har skrevet - har der været nogle udfordringer med leveringen. Men leverandrøren, FK Distribution, arbejder på at sikre den bedst mulige kvalitet i leverancen.

Vi modtager på redaktionen også henvendelser om manglende leverance af avisen, og de sendes til FK Distribution i bestræbelserne på at blive bedre hele tiden. 

Derudover har vi flere steder, hvor avisen kan hentes: Kvickly på M.D Madsensvej, Skjold Burne på M.D Madsensvej, MENY i Kirsebærgården og SuperBrugsen på Lynge Bytorv."

Redaktionen glemte at oplyse, at Allerød Nyt også kan hentes hos REMA 1000 her i Blovstrød på Kongevejen - så længer oplag haves.

AOB  følger op på avismanglen ved at kontakte Allerød Nyt igen!