Fugletur på det militære øvelsesterræn

Nu bliver der igen åbnet for offentligheden til de militære områder - denne gang er det primært for at studere fuglelivet

Deltagerne vil helt sikkert opleve områdets forskellige sangfugle og rovfugle. Men her er det en fiskehejre, som tidlige deltagere har fået øje på. Arkivfoto: AOB

FUGLETUR  Søndag, den 21. maj fra kl. 10:00 til 13:00 arrangerer Allerød Fuglegruppe sammen med Allerød Bibliotek og den grønne guide i Allerød en fugletur på de militære arealer ved Blovstrød og Sjælsø.

I en pressemeddelelse hedder det bl.a.:
Der er kun sjældent, der er offentlig adgang til det enestående naturområde. Deltagerne vil helt sikkert opleve områdets forskellige sangfugle og rovfugle, og turen falder fint i tråd med temaet 'biodiversitet', som den grønne guide vil sætte fokus på hen over sommeren.

Det anbefales at man iklæder sig solidt fodtøj, og man gør samtidig opmærksom på at turen er ikke velegnet for gangbesværede.

Turleder er Søren Andersen fra Allerød Fuglegruppe, der er en caretaker-gruppe under DOF Nordsjælland.

Der er et begrænset antal deltagere og tilmelding er derfor påkrævet. Man kan tilmelde sig via Allerød Biblioteks hjemmeside.