Fødselsdagskonkurrence med champagne og lagkage

'Alt Om Blovstrød' fejrer snart rund fødselsdag - vi fylder nemlig 10 år den 5. juni - og derfor udskriver vi en konkurrence

10 års fødselsdag
JUBILÆUM  Traditionen tro afholder vi en konkurrence i forbindelse med, at vores hjemmeside har fødselsdag, og det er den 5. juni, hvor vi fylder 'rundt' - nemlig 10 år. I år stiller vi 12 spørgsmål, som på en eller anden måde omhandler emner fra Blovstrød. 

Vi viser en række fotografier, som vi har bragt gennem tiden her på hjemmesiden - samtidig stiller vi et spørgsmål til billederne, som man skal svare JA eller NEJ til. Nogle af fotografierne er manipulerede - så vær derfor på vagt!

Champagne og lagkage
Førstepræmien er en flaske god champagne til vinderen. Hvis der er flere, som har alle 12 rigtige svar, så trækker redaktionen lod blandt vores skarpsindige læsere.

En rund fødselsdag fejres naturligvis også med lagkage, og derfor trækker vi lod blandt alle, som har deltaget i konkurrencen, om tre flotte AOB-lagkager tilberedt af vores lokale bager 'Rustik-Bageriet'.

Konkurrencen slutter på vores fødselsdag, mandag, den 5. juni (Grundlovsdag) kl. 24:00. Vinderne vil få direkte besked, men vi vil naturligvis også offentliggøre resultatet her på hjemmesiden - samt de 12 rigtige svar.

Her er de 12 spørgsmål:

1. Spørgsmål: Er BLAUSTRUTH det oprindelige navn på Blovstrød?
 

2. spørgsmål: Findes dette skilt med teksten "Nydelsesfulde gåture på engen anbefales" - eller er det fotografen, der har manipuleret med billedet?
 

3. spørgsmål: Er det den nye ekstra-belysning, som er installeret i Blovstrød Kirke?
 

4. spørgsmål: Er dette åbningen af den nye 'Sjælsøstien'?
 

5. spørgsmål: Er det rigtigt, at der på tavlen mangler et fodboldmål på bane 1?
 

6. spørgsmål: Er det korrekt, at man i år har fundet et velbevaret bronzebæger i Blovstrød, og som er ca. 3000 år gammel? 
 

7. spørgsmål: I logoet er der et 'C' - Er det fordi det hedder CYKELSUPERSTIER og ikke SUPERCYKELSTIER?
 

8. spørgsmål: Der er blevet nedlagt en tidskapsel i Blovstrøds skolegård. Er det rigtigt, at den først må åbnes om 25 år?
 

9. spørgsmål: Er det den nye iskiosk, som er åbnet på Kongevejen?
 

10. spørgsmål: Er det logoet for Blovstrøds nye firkløverforening?
 

11. spørgsmål: Er det, det nye fjernvarmerør, som skal føre varmen frem til bl.a. Blovstrød Skole og  Blovstrødhallen?
 

12. spørgsmål: Har der været cirkus på det grønne område ved gadekæret?
 

UDFYLD NEDENSTÅENDE SKEMA MED DE 12 SVAR OG TRYK DEREFTER PÅ "SEND".