Kæmpe teltlejr på spejdergrunden

Blackfoot-spejderne var i weekenden vært for årets junior-divisionsturnering med næste 150 deltagere. Og det blev en kæmpe succes.

Selvom det var styrtende regn lørdag formiddag, holdt det ikke de friske spejdere tilbage, som hurtigt fik rejst en kæmpe orange teltby. Foto: AOB

Selvom det var styrtende regn lørdag formiddag, holdt det ikke de friske spejdere tilbage, som hurtigt fik rejst en kæmpe orange teltby. Foto: AOB

SPEJDERSUCCES Det blev en kæmpe succes med den store spejderbegivenhed i Blovstrød, da Blackfoot-spejderne var vært for årets junior-divisionsturnering. Det var et arrangement med omkring 150 deltagere, som var organiseret af Ravnsholt Division, og omfattede de blå spejdere i Hillerød, Nødebo, Birkerød, Farum og Allerød.

Spejderne - som var i alderen fra omkring 10-12 år - samledes i lørdags i silende regn, på den store spejdergrund. Men regnen holdt ikke de friske spejdere tilbage, som hurtigt fik rejst en kæmpe orange teltby. Heldigvis stilnede regnen af og solen brød frem lidt over middag, så de mange spejderaktiviteter kunne genneføres.

Nottingham og Sherwood-skoven
Årets enme var Robin Hood og hans spejdervenner, som skulle hjælpe med alle de mange udfordringer, Robin Hood havde med Prins John. Det betød at Skovmarkshytten og Tokkekøb Hegn i dagens anledning var blevet forvandlet til Nottingham og Sherwood-skoven. Der var rigtig mange aktiviteter - både i lejren og i skoven - og der blev handlet med ‘guld’, blandt andet hvis man ville have noget at spise. Ud på aftenen samledes spejderne omkring et hyggeligt bål.

Vores fotograf var til stede og fangede nedenstående situationer fra det store arrangement, som sluttede i formiddags.

DSC_0193.jpg
DSC_0180.jpg
DSC_9886.jpg
DSC_9877.jpg
to-fotos.jpg
Dronning***.jpeg
DSC_0178 2.jpg
flag+spejder.jpg
DSC_0192.jpg


SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET