Privatskolen har ledige pladser

Allerød Privatskole er i fortsat vækst og startede kort efter nytår indskrivningen til de årgange, hvor skolen endnu ikke er tosporet.

Privatskolen lukkede op til første skoleår (2016/17) med 223 indskrevne elever, og til skolens andet skoleår var skolen vokset til 376 elever. Skolen forventer nu at blive stort set fyldt op med 480 elever til det kommende skoleår. Foto: AOB

Privatskolen lukkede op til første skoleår (2016/17) med 223 indskrevne elever, og til skolens andet skoleår var skolen vokset til 376 elever. Skolen forventer nu at blive stort set fyldt op med 480 elever til det kommende skoleår. Foto: AOB

INDSKRIVNING  Allerød Privatskole er i fortsat vækst og startede kort efter nytår i år indskrivningen til de resterende årgange, hvor skolen endnu ikke er tosporet (dvs. kommende 2.B, 3.B og 7.B til skoleåret 2018/19). 

Ledige pladser i kommende 2.B
”Vi oplever en fortsat meget stor og positiv interesse for at starte på Allerød Privatskole, og vi har f.eks. foreløbigt indskrevet 46 elever til at starte mini-SFO her 1. maj”, udtaler skoleleder Mikkel Kofod Løvenhøj, og fortsætter: ”Udvidelsen af skolen til to spor på de 3 resterende årgange, hvor vi endnu ikke er tosporet, er også godt i gang, men vi har fortsat ledige pladser i kommende 2.B til skoleåret 2018/19”.

En stor cykelparkering og en multibane klar til foråret
Parallelt med indskrivning bliver skolen fortsat udbygget, hvor en cykelparkering med plads til 150 cykler forventes at stå færdig her til foråret, hvor en længe ønsket multibane også bliver færdig. Indvendigt er skolen i dialog med Allerød Kommune om at etablere yderligere tre klasselokaler på 1. sal og derudover udvides skolens SFO og der ansættes yderligere pædagoger og lærere til det kommende skoleår.

Allerød Privatskole opfordrer interesserede familier til at kontakte skolen telefonisk eller på mail. Alternativt kan man kontakte skoleleder Mikkel Kofod Løvenhøj direkte.

Allerød Privatskole lukkede op til første skoleår (2016/17) med 223 indskrevne elever, og til skolens andet skoleår (2017/18) var skolen vokset til 376 elever. Skolen forventer nu at blive stort set fyldt op (480 elever) til kommende skoleår (2018/19).