'Sjælsø Rundt' om Blovstrød

'Sjælsø Rundt' køres som bekendt hvert år og altid i juni måned. I år er det nu på søndag, den 12. juni

To af sjælsø-ruterne ’omringer’ Blovstrød by med glade cyklister. Arkivfoto: AOB

To af sjælsø-ruterne ’omringer’ Blovstrød by med glade cyklister. Arkivfoto: AOB

Søndag, den 12. juni er man igen klar til at byde på en festlig og folkelig dag for både familier og firmahold i cykelløbet ’Sjælsø Rundt 2016’, hvor to af ruterne ’omringer’ Blovstrød by. Sjælsø Rundt køres som bekendt hvert år og altid i juni måned. 

Tre distancer
Der er tre distancer, hvor den første racer-gruppe på 133 km-ruten er det såkaldte masterløb. Her kører feltet med eskorte og masterbil, og rytterne får lov at køre ræs, så længe de er en del af feltet og ikke overhales af slutvognen. 

Dernæst kører resten af 133 km-grupperne afsted, så følger 50 km-rytterne og til sidste 33 km-løbet. Løbet varer fra tidligt morgen kl. 06:30 til kl. 17:00. 

To af ruterne går forbi Blovstrød
Løbet foregår i den flotte natur omkring Sjælsø og ruterne er nøje skiltet, ligesom der er vejvisere og trafikregulanter, der sørger for at alle kommer sikkert rundt. To af ruterne går direkte forbi Blovstrød.

Tilmelding er forlænget
Grundet det gode vejr og stor efterspørgsel har arrangørerne besluttet at forlænge tilmeldingen online til torsdag, den 9. juni kl. 23:59.