Ville ikke betale for reparation af bil og blev derefter anholdt

To drengene kunne ikke - eller ville ikke betale for bestilt reparation til et bilværksted i Blovstrød, oplyser politiet

Drengene forsøgte at køre fra stedet i bilen, der var forsynet med stjålne nummerplader, oplyser politiet. 

Drengene forsøgte at køre fra stedet i bilen, der var forsynet med stjålne nummerplader, oplyser politiet. 

Politiet anholdt tirsdag, den 4. august om aftenen to drenge på henholdsvis 15 år og 16 år - begge fra Valby. Det skete efter at et auto-firma, der tilbyder autohjælp fra Kongevejen ved Statoil-tanken i Blovstrød, havde repareret den bil, drengene kørte i.

Ifølge Nordsjællands Politi blev sagen anmeldt kl. 20:58. Politiet oplyser endvidere, at Blovstrød-firmaet blev rekvireret til at reparere en bil på stedet til en aftalt pris, men at drengene ikke ville eller ikke kunne betale, da reparationen var udført.

Drengene forsøgte at køre fra stedet i bilen, der var forsynet med stjålne nummerplader, oplyser politiet. 

De to drenge blev taget med på stationen, hvor den 15-årige foruden betalingsforholdet også blev sigtet for kørsel uden førerret. Drengene blev ifølge politiet løsladt klokken 00:55 onsdag efter afhøring.