Indbrud igen - igen i Blovstrød

Der er nu næsten en ugentlig 'historie' om et indbrud her i Blovstrød 

Brian Eg: "Gad vide, hvornår politiet de gør noget? Er det en til to gange om ugen at der er indbrud her i Blovstrød?"

Brian Eg: "Gad vide, hvornår politiet de gør noget? Er det en til to gange om ugen at der er indbrud her i Blovstrød?"

Igen - igen har der været tyve på spil her i Blovstrød ifølge Nordsjællands Politi. I døgnrapporten berettes om et soveværelsesvinduet, som er blevet brudt op i en villa på Mosevænget, hvor der blev stjålet mindst én computer.

Indbrudet fandt sted i torsdags mellem klokken 07:30 og 19:25.

Der er fortiden næsten ugentlige 'historier' med indbrud her i Blovstrød, og en af vore læsere, Brian Eg, skriver således også på Facebook: "Gad vide, hvornår politiet de gør noget? Er det én til to gange om ugen, at der er indbrud i Blovstrød?"