Vidste du, at Ninas Natur Café ligger lige nord for Blovstrød?

Den hyggelige naturcafé - med stor kagebuffet - ligger ikke langt fra Blovstrød

Den hyggelige naturcafé - med stor kagebuffet - ligger ikke langt fra Blovstrød

Vidste du, at ude i skoven ligger en hyggelig café – Ninas Natur Café?

Caféen ligger ikke så langt fra Blovstrød. Ca. 20 minutters cykeltur gennem Tokkekøb Hegn – ja, så er man der!

Det er en hyggelig naturcafé beliggende lige op ad skoven – Store Dyrehave. Her serveres kaffe med hjemmebag på terrassen eller i glashuset, så man altid kan nyde naturen omkring.

Caféen kan også servere en let frokost eller hjemmelavet is. Det meste er baseret på egne produkter (røget fåre/lammekød, frugt og grønt). For slikmunde er der hjemmelavede bolsjer eller ægte Summerbird-chokolade.

Hver Weekend er der et eller flere arrangementer – primært på søndage. Det kan være en tur i skoven med naturvejlederen, kørsel i hestevogn, uld-værksted, kurvefletning eller klipning af fårene, folkedans mm. Ja, her sker altid noget og i dejlige omgivelser.

I den lille butik, som hører til caféen, findes mange spændende specialiteter: Forskellige slags honning, marmelade, saft lamme- og fårepølser, ost af fåremælk, hjemmelavet sennep, te, uldprodukter og anden brugskunst. For nogle år siden blev caféen udvidet bl.a. med et større køkken.

Adressen er: Kirkeltevej 101, Kirkelte,  3450 Allerød – tlf.. 48 28 06 02.