Efterårets første TRÆF-PÅ-TVÆRS-fællesspisning

Sæt x i kalenderen ved søndag, den 22. september, hvor der igen er fællesspisning i Blovstrødhallens ‘Spiseriet’.

spis sammen.jpg

TRÆF-PÅ-TVÆRS “Kære naboer. Lad os ses til efterårets første fællesspisning søndag, den 22. september kl. 17:00-19:00 i Blovstrødhallens café!” sådan lyder opfordringen til Blovstrød-borgerne fra arrangørerne, som siger videre:

”Blovstrød er i en rivende udvikling – og det er ikke første gang byen vokser. Vi benytter lejligheden til at komme hinanden ved på tværs ved langbordene, og du får mulighed for at sætte dig ved siden af en nabo du ikke kender - endnu.

Tina og Martin fra ‘Spiseriet’ serverer langtidsstegt kalveculotte eller vegetarisk bøf med lækkert tilbehør til en kuvertpris på 80 kr. pr. voksen og 60 kr. pr. barn inkl. tilbehør og postevand. Andre drikkevarer købes på stedet.

Tilmeldingen er senest mandag, den 16. september ved indbetaling på MobilePay 22 71 55 49. Når du betaler skal du huske at skrive navn, antal voksne og børn samt besked om kød eller vege. Der er et maksimum på 100 deltagere. Hvis MobilePay giver dig problemer, så kan en nabo måske hjælpe eller send os en besked.

Tanken med Træf-på-Tværs er at etablere en række ‘pop-up’-arrangementer, hvor vi i forbindelse med fællesspisning taler sammen om Blovstrød: Fortid – nutid – fremtid. Vi er inspireret af det moderne forsamlingshus og samtalen mellem mennesker.

Vi glæder os meget til at se jer
Pernille, Nikolaj, Niels, Martin, Anders og Mia”

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET