Tennishallens driftplan er løst

Den nye tennishal er ved at få lagt gulv, og de tre tennisklubber håber, at den kan stå klar til den 1. oktober, så medlemmerne fra den dato kan svinge ketcherne indendørs.

Den nye tennishal er på ca. 2000 kvadratmeter og har tre baner. Alle medlemmer håber nu, at den bliver helt klar til den 1. oktober. Foto.: AOB

Den nye tennishal er på ca. 2000 kvadratmeter og har tre baner. Alle medlemmer håber nu, at den bliver helt klar til den 1. oktober. Foto.: AOB

TENNISHAL I følge en artikel i Frederiksborg Amts Avis kunne man risikere, at den nye tennishal måtte stå tom i en længere periode bl.a. fordi der var uenighed om, hvem der skulle betale for driften af hallen.

Mandag, den 2. september havde de tre klubber (Allerød Tennisklub, Blovstrød TennisKlub og LUI Tennis) foretræde for KIU (Kultur og Idrætsudvalget) for at femlægge deres version af sagen. Det blev et langt møde, men der kom dog en løsning og en plan ud af det.

Formanden for Blovstrød TennisKlub, Gunnar Olsen oplyser, at der efterfølgende er afholdt et nyt møde med kommunen, hvor driftplanen mellem kommunen og klubberne nu er på plads. Resultatet er blevet, at de tre lubber danner en overbygning, som så er den forening, kommunen fremover indgår aftaler med.

“Denne forening afholder stiftende generalforsamling torsdag, den 19. september, og det betyder, at alle papirer kan være klar, således at KIU kan holde et ekstraordinært møde den 26. september og her godkende aftalerne,” siger Gunnar Olsen, og slutter:

”Når disse aftaler er godkendt, kan der spilles i hallen fra den 1. oktober. Så nu er der op til gulventreprenøren og kommunen om hallen kan stå færdig til denne dato.“

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET