Vilde blomster ved Circle K?

Det overvejes, at så vilde blomster på det tomme grundareal syd for tankstationen.

Måske beslutter Circle K at så vilde blomster på grundarealet, som ligger syd for tankstationen. Manipuleret foto: AOB.

Måske beslutter Circle K at så vilde blomster på grundarealet, som ligger syd for tankstationen. Manipuleret foto: AOB.

VILDE BLOMSTER I juni måned skrev vi en artikel om det kedelige grundstykke, som liger ud til Kongevejen ved indkørslen til Drabæk Huse LÆS HER. Grunden er en del af Circle K´s matrikel, og AOB skrev derfor til firmaet og spurgte, hvad man havde tænkt at gøre ved grunden.

Presse- og kommunikationsansvarlig, Linda McBeth, svarede tilbage, at man endnu ikke havde taget stilling til, hvordan man ville behandle grundstykket. Men efter at Linda McBeth har læst AOBs artikel om ‘Vild Med Vilje’, har hun givet udtryk for, at dette kunne være en oplagt mulighed og ville gå videre med idéen, med at så vilde blomster og evt. benytte ‘insektblandinger’ på grundstykket.

Vi ser frem til, hvad Circle K finder af løsning.

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET