'Allerød på X og Tværs' starter nu på lørdag

Kom og vær med når Allerød Kommune endnu en gang ruller ud med kulturugen 'Allerød på X og Tværs'.

Allerød på X og Tværs arrangeres for femte gang, og det bliver dobbelt så stor som det første år. Over 10.000 Allerød-borgere vil i løbet af kulturugen deltage i et af arrangementerne i programmet. Arkivfoto

Allerød på X og Tværs arrangeres for femte gang, og det bliver dobbelt så stor som det første år. Over 10.000 Allerød-borgere vil i løbet af kulturugen deltage i et af arrangementerne i programmet. Arkivfoto

FESTUGE Når Allerød på X og Tværs finder sted i dagene fra den 17. til og med den 25. august, bliver det en sand kulturfest i hele kommunen: Også i år rummer programmet for kulturugen et overflødighedshorn af arrangementer, initiativer, tilbud og muligheder.

Det er femte gang, Allerød på X og Tværs løber af stablen, og arrangementet er blevet dobbelt så stort som i 2015: Dengang var der 55 arrangementer med, i dag er der over 100 plus Aktiv Fritid plus Lynge Byfest.

Vi bringer her hele programmet fra lørdag, den 17. august og frem til søndag, den 25. august: LÆS HER

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET