Et hyggeligt arbejde ved køerne på engen

En gang imellem skal græsset ved hegnet omkring dexter-køerne slås.

Græsset ved indelukket omkring dexter-køerne kan kortslutte det elektriske hegn, hvis det bliver for højt. Køerne fulgte nysgerrigt med - hele vejen rundt, da græsset blev slået. Foto: Pernille Holledig

Græsset ved indelukket omkring dexter-køerne kan kortslutte det elektriske hegn, hvis det bliver for højt. Køerne fulgte nysgerrigt med - hele vejen rundt, da græsset blev slået. Foto: Pernille Holledig

GRÆSSLÅNING Det høje græs ved indelukket omkring de 16 dexter-køer på engen kan kortslutte det elektriske hegn, så det ikke virker. Derfor skal græsset holdes nede - og det sker med en le.

“Vi har haft travlt med at slå græs rundt om hegnet i den forgangne uge. Det var blevet så højt, at det risikerede at blokerede for strømmen i hegnet omring indelukket, hvor køerne går. Vi arrangerede to aftener, hvor vi mødtes og fik slået græsset,” siger Pernille Holledig og fortsætter:

“Det foregik med le, så det var ikke så slemt. Men det var hyggeligt og vi fik os samtidig en snak og noget hjemmebagt kage. Det sjove var, at køerne fulgte nysgerrigt med - hele vejen rundt.”

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET