Sigma Swim svømmede sig til Danmarksmestre

Svømmeklubben sejrede som Danmarks bedste juniorklub.

Sigma Swim løb af med sejren som Danmarks bedste juniorklub. Foto: Sigma Swim

Sigma Swim løb af med sejren som Danmarks bedste juniorklub. Foto: Sigma Swim

SIGMA SWIM Danmarksmesterskaberne i svømning - i åben klasse - og Danmarksmesterskaberne for juniorer - kun holdkapper – er blevet afgjort i Helsingør Svømmehal, hvor stævnet var afslutningen på sæsonen for mange af Sigmas svømmere, og flot sluttede af med fantastiske resultater.

I en pressemeddelese fortælles, at der blev sat mange personlige rekorder af de 29 deltagende svømmere, og dermed sikrede sig rigtig mange medaljer - så mange, at Sigma Swim blev den klub, som vandt flest medaljer af alle - nemlig 17 i alt.

Klubben fremhæver særlig de to holdkapper, der vandt guld og dermed blev Danmarksmestre: I 4 x 100m medley for damer vandt Sigma guldet med Julie Stampe, Thea Blomsterberg, Caroline Erichsen og Julie Krog Rose. Og også juniordrengene vandt guld - i 4 x 200m fri - med Alfred Højberg, Frederik Eg Ibsen, Lucas Christensen og Emil Døssing.

Sigma vandt derudover ikke mindre end 11 holdkap medaljer, fordelt på både juniordrenge og -piger og i den åbne klasse.

Klubben slår fast i pressemeddelelsen: “Fantastiske resultater der vidner om en stærk bredde og højt niveau hos både de ældste svømmere og de kommende talenter. Sigma løb fortjent af med sejren som Danmarks bedste juniorklub med flest point i holdkonkurrencen samt en flot andenplads i den åbne klasses holdkonkurrence. Samlet set et dansk mesterskab med masser af succes for Sigmas svømmere, der nu kan se frem til en velfortjent ferie.”.

Men ikke alle svømmere har tid til ferie
Der var enkelte af Sigmas svømmere, der ikke deltog i DM, da de var på træningslejr i Japan forud for det kommende VM, som de deltager i. Det drejer sig om Anton Ørskov Ipsen og Alexander Aslak Nørgaard. VM finder sted i Korea frem til 28. juli.

Derudover skal Sigmas øvrige landsholdsvømmere også træne lidt længere, inden sommerferien kan starte. Således skal Caroline Erichsen, Mia Steen Duus og Frederik Rindshøj til Irland i den kommende uge og konkurrere til Irish Meet.

Og Thea Blomsterberg skal træne frem til slutningen af august, hvor hun stiller op for Danmark til VM for juniorsvømmere.

De deltagende Sigma-svømmere ved DM var:
Alec Mortensen, Alfred Højberg, Andreas Hoffmann, Anton B. Andersen, Caroline B. Schrøder, Caroline Erichsen, Cassandra G. Nygaard, Claus Iversen, Cornelia Bergqvist, Emil Døssing, Emma Stoltz, Frederik B. Mindested, Frederik E. Ibsen, Frederik Rindshøj, Isabella Nimb, Jakob Legaard, Joakim Brønnum, Josephine Kruse, Julie K. Rose, Julie Stampe, Kajsa Christensen, Katrine Bonefeld, Lucas Christensen, Mads Rishøj, Magnus Andersen, Maria Lund, Mia Steen Duus, Ulrik Blach Petersen og Villads Kruse.

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET