Fællessang i det fri

I år er der fællessang i sognegårdshaven den 16. juni.

Alle opfordres til at tage en picnickurv med og nyde deres frokost i det grønne, og derudover vil der være kaffe og lækker kage fra Blovstrød-bageren. Arkivfoto: AOB

Alle opfordres til at tage en picnickurv med og nyde deres frokost i det grønne, og derudover vil der være kaffe og lækker kage fra Blovstrød-bageren. Arkivfoto: AOB

FÆLLESSANG Det er efterhånden en tradition, at man i Blovstrød og omegn en gang om året mødes i sognegårdshaven og synger sammen i det fri. I år bliver det søndag, den 16. juni kl. 10:00 og alle er velkomne til at synge med – ikke mindst kunne det være hyggeligt at møde beboere fra de nye bydele, som efterhånden er skudt op, hedder det i en pressemeddelelse fra kirken.

”Enhver må byde ind med sangønsker fra den danske sangskat. Musiklærer på Blovstrød skole Stella Meldgaard spiller op til fællessangen og kirkesanger Niels Moltved synger for” fortæller sognepræst Mathias Harding.

Alle opfordres til at tage en picnickurv med og nyde deres frokost i det grønne, og derudover vil der være kaffe og lækker kage fra Blovstrød-bageren. Menighedsrådet har i dagens anledning sat borde og stole ud i sognegårdshaven, så alle kan blive bænket behageligt.

Fællessangen indledes ved en gudstjeneste ved sognepræst Mathias Harding kl. 10:00, som også foregår i sognegårdshaven. Under gudstjenesten vil der være tilbud om leg og trylleri for de mindste. Hvis man ikke har mulighed for at være med fra kl. 10:00, er man også velkommen til at støde til senere.

Skulle det stå ned i stænger, flytter arrangementet inden døre i sognegården. Arrangementet er gratis og kræver ingen forudgående tilmelding.

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET