Scleroseforeningen har brug for indsamlere i Allerød

Sclerose er desværre langt mere almindelig, end mange tror - 16.000 er ramt i Danmark.

Martin H. Wolffbrandt er indsamlingsleder i Allerød Kommune. Foto: Scleroseforeningen

Martin H. Wolffbrandt er indsamlingsleder i Allerød Kommune. Foto: Scleroseforeningen

INDSAMLING Allerød var en af kommunerne i de tre regioner, hvor Scleroseforeningen fik mulighed for at prøve kræfter med en husstandsindsamling til forskning i sclerose. Indsamlingen blev så stor en succes, at indsamlingen i år - den 8. september - er landsdækkende. Igen i år er det Martin H. Wolffbrandt der er indsamlingsleder i Allerød. Han håber mange vil melde sig som indsamlere, så Allerød udover pengene er med til at sætte en tyk streg under, at indsamlingen skal blive ved med at være landsdækkende.

Martin H. Wolffbrandt siger: ”Husstandsindsamlingen ’Sammen mod sclerose’ er blevet landsdækkende. Det er fantastisk. I Allerød har vi allerede med succes prøvet kræfter med indsamlingen. Derfor skal vi selvfølgelig samle ind i Allerød igen i år, hvor hele Danmark er med.”

Forskning i sclerose
Indsamlingen støtter forskning i sclerose. Og forskning nytter. De seneste 20-30 år er der sket betydelige fremskridt, men forskerne kæmper stadigvæk for at få ’knækket koden’ og løst gåden om sygdommen, som 16.000 i Danmark er ramt af. Sclerose er desværre er langt mere almindelig, end mange tror.

Martin H. Wolffbrandt opfordrer til at man allerede nu bruger 2 minutter på at sætte kryds i kalenderen søndag, den 8. september og tilmelde sig på www.sammenmodsclerose.dk.

 ”Jeg håber mange vil bruge 2 minutter nu på at tilmelde sig og 2 timer på at gå en indsamlingsrute den 8. september. Med en indsats på 2 minutter + 2 timer gør man en kæmpe forskel. Det er dejligt hvis vi igen får et godt resultat i Allerød.”, slutter Martin H. Wolffbrandt.

Igen i år bliver der indsamling i både Lillerød, Lynge og Blovstrød. Man skal blot taste postnummer 3450 eller 3540 og et vejnavn, så kommer alle ruterne frem. Hvis man ikke er godt gående kan man vælge en ‘rute’ ved f.eks. et supermarked.

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET