Julius fra Blovstrød bliver professionel fra 2020

Julius Johansen skifter fra coloQuick til det kommende norske pro-kontinentalhold Uno-X Norwegian Development Team.

Julius Johansen: "Det her er superfedt. Jeg opfatter nærmest Uno-X som en overbygning på coloQuick, og efter de meget positive erfaringer jeg har fra coloQuick, kan jeg næsten ikke vente." Arkivfoto

Julius Johansen: "Det her er superfedt. Jeg opfatter nærmest Uno-X som en overbygning på coloQuick, og efter de meget positive erfaringer jeg har fra coloQuick, kan jeg næsten ikke vente." Arkivfoto

PROFESSIONEL Blovstrød-cykelrytteren Julius Johansen bliver professionel fra 2020. Sammen med fire andre ryttere fra det Skive-baserede cykelteam coloQuick skifter han til det kommende norske pro-kontinentalhold Uno-X Norwegian Development Team, lyder det fra en pressemeddelelse.

Julius Johansen har netop underskrevet en aftale om at starte på det norske hold sammen med Frederik Rodenberg Madsen, Jacob Hindsgaul Madsen, Niklas Larsen og Casper von Folsach.

"For os som udviklingshold inden for cykelsporten er det en hjørnesten at gøre rytterne klar til at komme ud på den helt store scene som f.eks. Tour de France," siger coloQuicks sportsdirektør Christian Andersen i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Vores værdigrundlag og formål som udviklingshold går hånd i hånd med den profil, som Uno-X har, og derfor er jeg ikke i tvivl om, at vores ryttere kommer til at trives på det norske hold."

Uno-X ser frem til at modtage de fem ryttere i 2020 og tilkendegiver, at man fra holdet vil yde størst mulig støtte til alle ryttere, ligesom nordmændene håber, at de kan give deres bidrag til OL-medaljer til det danske banelandshold.

Det understreger Julius Johansen netop også, som værende en vigtig del i valget af hans fremtidige hold:

"Det var ikke noget svært valg, og især ikke da Uno-X lovede at bakke 100 procent op om de planer, flere af os har omkring banen," siger Julius Johansen og fortsætter:

"Det her er superfedt. Jeg opfatter nærmest Uno-X som en overbygning på coloQuick, og efter de meget positive erfaringer jeg har fra coloQuick, kan jeg næsten ikke vente."

"ColoQuick har været det helt rigtige sted for mig, og jeg er så glad for, at jeg tog det valg i sin tid. Det har været trygge vante rammer, sammen med gode kammerater og dygtige ledere. Vi kan glæde os sammen, og det er superfedt, at vi altid er klar til at køre for hinanden," slutter Julius Johansen i pressemeddelelsen.

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET