En ganske særlig dag i Høvelte på lørdag

Dansk Land-Rover Klub arrangerer for 12. gang oplevelsesdag for børn med livstruende sygdomme og deres familier.

Dansk Land Rover Klub har i de senere år oplevet stigende interesse for dette pusterum for de syge børn og deres familier. I år venter man op imod 800 gæster. Foto: Dansk Land Rover Klub

Dansk Land Rover Klub har i de senere år oplevet stigende interesse for dette pusterum for de syge børn og deres familier. I år venter man op imod 800 gæster. Foto: Dansk Land Rover Klub

OPLEVELSESDAG Det er 12. år, at Dansk Land-Rover Klubs region Nordsjælland arrangerer en oplevelsesdag for børn med livstruende sygdomme. Det er nu på lørdag, den 1. juni fra kl. 11.30 til kl. 16:00 på Garderkasernen i Høvelte. Medarrangører er blandt andre også Foreningen Cancerbørn, Hjerteforeningens Børneklub og Muskelsvindfonden.

Ikke åbent for offentligheden
Formålet med oplevelsesdagen er at give børn med livstruende sygdomme og deres familier en fridag fra hospitalsbesøg, behandlinger og bekymringer. Arrangementet er således ikke åbent for offentligheden.

Medlemmer af Dansk Land Rover Klub stiller op frivilligt med deres terrængående køretøjer og kører ture med gæsterne i det militære øvelsesterræn, som denne dag stilles velvilligt til rådighed af Forsvaret.

Også Forsvaret selv deltager aktivt med kørsel og opvisning med diverse terrængående køretøjer samt måske helikopteropvisning, hvis det kan indpasses i øvelsesskemaet.

Gratis for deltagerne
Nordsjællands Brandvæsen inviterer på en tur 30 meter op i redningsliften, og Hospitalsklovnene underholder i løbet af dagen. En meget lang række sponsorer har bakket arrangementet op med generøse bidrag af mad og drikke og andre naturalier, så det kan gennemføres uden betaling for deltagerne.

Omkring 800 gæster
Dansk Land Rover Klub har i de senere år oplevet stigende interesse for dette pusterum for de syge børn og deres familier. I år venter man således op imod 800 gæster.

Yderligere information kan findes på www.kørselmedbørn.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET