Kirkestiens base er nu frilagt for overskudsjord

Al overskudsjord ved det grønne område mellem Frugtlunden og Drabæk Huse er nu fjernet.

Kirkestien vil blive anlagt på cirka sit gamle niveau og tæt på skråningen ned mod Drabæk Huse. Foto: AOB

Kirkestien vil blive anlagt på cirka sit gamle niveau og tæt på skråningen ned mod Drabæk Huse. Foto: AOB

TERRÆNREGULERING Mange beboere ved Frugtlunden og Drabæk Huse har været meget usikre på, hvad der skulle ske med det grønne areal mellem de to bebyggelser. Man har i lang tid kunnet konstatere, at der lå voldsomt mange store jordbunker på dette areal, hvor bl.a. Kirkestien snart skal genetableres. Kommunens planchef, Per Jul, har dog for nylig oplyst, at der var tale om overskudsjord, og det er nu alt sammen blevet fjernet, hvilket har givet et helt nyt billede af det kommende grønne område.

Efter at overskudsjorden er blevet fjernet, har man nu et fint kig til kirken fra den kommende kirkesti. Foto: AOB

Efter at overskudsjorden er blevet fjernet, har man nu et fint kig til kirken fra den kommende kirkesti. Foto: AOB

Selve Kirkestien vil blive anlagt på ca. sit gamle niveau og tæt på skråningen ned mod Drabæk Huse. Stien vil ikke blive udført som en ret linie men vil bugte sig omkring de eksistrende gamle træer og buske, som kommunen har ønsket bevaret. Stien er nu under projektering, og dele at stien udføres asfaltbelagt og med belysning, som vil vende ‘ryggen’ mod Drabæk Huses bebyggelse. Projektet er planlagt udført her til sommer.

Bag Circle K føres en ny skolesti fra Drabæk Huse over det grønne område og videre forbi Frugtlunden og frem til den kommende bebyggelse bag Rema 1000s og kroens parkeringareal. På sigt skal stien føres videre helt frem til det lysregulerede T-kryds ved Sortemosevej/Kongevejen. Foto: AOB

Bag Circle K føres en ny skolesti fra Drabæk Huse over det grønne område og videre forbi Frugtlunden og frem til den kommende bebyggelse bag Rema 1000s og kroens parkeringareal. På sigt skal stien føres videre helt frem til det lysregulerede T-kryds ved Sortemosevej/Kongevejen. Foto: AOB

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET