Ny NOBOHJÆLP-app

Der er kommet en ny Nabohjælp-app, som er en del anderledes end den tidligere.

NABOxxxRevideret.jpg

NABOHJÆLP Der er kommet en ny Nabohjælp-app, som er en del anderledes end den tidligere. Gitte Damgård fra ‘Sikker i Blovstrød’ fortæller:

“Herfra en STOR opfordring til at alle får hentet den ny app ned og lærer den at kende. Første gang skal der lige bruges NEMID, så  det er godt at lege lidt med den og lære den godt at kende.

Der er blandt andet disse ændringer:

-  Man skal fremover bruge app’en og ikke pc’en, hvis man vil lave ændringer i systemet, eller hvis man vil sende varslinger ud. PC- muligheden er således nu væk - og det er kun app’ der virker. 

- Området er nu (igen) som en radius,  der skal sættes, så man skal sørge for at ‘stille’ den - så man får informationer og varslinger fra det område man ønsker

- Menupunkter er flyttet ned i bunden af app’et: Et for område, Et for feriekalender, Et for varsling, Et for ‘spørg naboerne’.

- Menu mht ændringer af password o.a. får man adgang til via menupunktet for område (nederst og yderst til venstre i app’en).

- Man kan nu oprette to adresser til sit Nabohjælp-abonnement: fx fastbolig og sommerhus.”

Gitte Damgård gør endvidere opmærksom på, at der er mange, som har gamle mærkater siddende på postkasserne - dvs, at man hos nogen kun kan se en sort prik i stedet for hele nabohjælpskiltet. Man opfordres derfor til at få bestilt nye mærkater hos Nabohjælp inden sommerferien. De nye mærkater er bedre og falmer ikke så let. 

Bestilt nye mærkater hos Nabohjælp inden sommerferien. De nye mærkater er bedre og falmer ikke så let.

Bestilt nye mærkater hos Nabohjælp inden sommerferien. De nye mærkater er bedre og falmer ikke så let.

Om Nabohjælp
Nabohjælp skriver følgende om projektet:

Find alle nabohjælpere i nabolaget, del viden om mistænkelig adfærd og aktivér naboerne ved indbrud. Spørg nabolaget om alt og arrangér feriehjælp. Det er Nabohjælps app i en maggi-terning. 

Vær med i Nabohjælp, hvis du vil være en del af det mest veldokumenterede redskab mod indbrud. En indbrudstyv vælger gerningssted ud fra tilgængelighed, tegn på værdier og tegn på liv. I sær det sidste virker afskrækkende og derfor forebygger aktiv Nabohjælp hvert 5. indbrud. Samtidig er Nabohjælp med til at skabe tryghed og trivsel gennem naboskab i nabolaget. 

Appen gør Nabohjælp i dit nabolag officielt og effektivt.

Kortvisning af nabolaget
Få kort over alle tilmeldte nabohjælpere i dit nabolagBestem selv hvordan du definerer dit nabolag og dermed hvem, du modtager advarsler og spørgsmål fra. 

Advarsler
Skriv, læs og kommentér på advarsler om mistænkelig adfærd eller indbrud i nabolaget. Få besked hvis der er forhøjet risiko for indbrud i dit nabolag. Tilmeld dig særlig rådgivning, når der er forhøjet risiko for indbrud i dit nabolag. Få forslag til forskellige aktiviteter, som gør du og dine naboer synlige i nabolaget, mens risikoen er forhøjet – samtidig med at I bygger naboskab 

Spørg nabolaget
Skriv læs og kommentér på spørgsmål til nabolaget. Fx hvis du vil tilbyde andre at låne din trailer, eller selv har brug for en anbefaling til barnepige. Her er plads til alt, hvad naboskabet rummer 

Feriehjælp
Invitér betroede nabohjælpere som feriehjælpere via kort eller e-mail. Opret dine ferier og giv besked til feriehjælperne, så de får påmindelser, mens du er afsted. Få alt-ok beskeder fra feriehjælperne, mens du er væk. Få påmindelser og gode råd, når du selv skal feriehjælpe 

Oprettelse af profil
For at bruge appen og være med i Nabohjælp skal du oprette en profil på appen. Alle nabohjælpere NemID-valideres og adressevalideres via CPR eller brev, som en del af sikkerheden. Når du er oprettet, sender vi dig et velkomstbrev med klistermærker. Du kan tilføje to adresser til din profil, fx din folkeregisteradresser og dit sommerhus. 

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET