Miljø-undersvisning på Blovstrød Skole

0.-3.klasserne har samarbejdet på tværs og fået kendskab til, hvad en bæredygtig udvikling er.

0.-3.klasserne har samarbejdet på tværs, og temaet i alle værkstederne har været ‘affald’. Arkivfoto: AOB

0.-3.klasserne har samarbejdet på tværs, og temaet i alle værkstederne har været ‘affald’. Arkivfoto: AOB

MILJØUNDERVISNING Indskolings- og SFO-leder, Mette Sand Kristensen, fortæller: “I sidste uge havde 0.-3.klasserne samarbejdet på tværs og fået kendskab til, hvad en bæredygtig udvikling er. Temaet i alle værkstederne har været AFFALD: Historisk om affald, affaldssortering, nedbrydning af forskellige materialer og samt indsigt i genbrug ved oplæg og film.”

En elev udtalte: ”Jeg har fundet ud af, hvad der sker med skraldet, når vi smider det væk”. En anden sagde, at han nu vidste, hvad skraldet egentlig gør ved miljøet og ved dyrene.

På værkstederne har eleverne sorteret ting og lavet plancher; spillet brætspil; lavet tegneserier.
I genbrugsværkstedet har alle elever haft gamle ting med. De er blevet inspireret af vores store kunstner Henry Heerup og har været fantasifulde og kreative og lavet skrammelskulpturer.

Eleverne er blevet inspireret af vores store kunstner, Henry Heerup, og de har været fantasifulde og kreative og lavet skrammelskulpturer. Ved evalueringen har klasserne givet udtryk for, at det har været en lærerig, spændende og sjov uge. Fotos: Mette Sand Kristensen

Eleverne er blevet inspireret af vores store kunstner, Henry Heerup, og de har været fantasifulde og kreative og lavet skrammelskulpturer. Ved evalueringen har klasserne givet udtryk for, at det har været en lærerig, spændende og sjov uge. Fotos: Mette Sand Kristensen

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET