Træf-På-Tværs Skt. Hans aften

Allerede nu planlægger man næste fællesspisning i Blovstrødhallen. Og det bliver Skt. Hans aften.

TRÆF-PÅ-TVÆRS Så er man igen klar med et nyt arrangement til fællesspisning og samtale om naboskab, og hvor man igen mødes i Blovstrødhallens ‘Spiseriet’. Det bliver søndag, den 23. juni - Skt. Hans aften.

Initiativtageren, Mia Finnemann Schultz, siger: “Lad os ses til årets tredie fællesspisning i Blovstrød Hallens café! Blovstrød er som bekendt i en rivende udvikling – og det er ikke første gang byen vokser. Vi benytter lejligheden til at komme hinanden ved på tværs af nye og gamle naboskaber.

Tina og Martin, fra ‘Spiseriet’, serverer igen et godt måltid mad på langbordene, og du får mulighed for at sætte dig ved siden af en nabo du ikke kender... endnu.”

“Nærmere detaljer vil følge senere, men afsæt allerede nu plads i kalenderen til denne hyggelige fællespisning med mulighed for efterfølgende at tage med Blovstrødbanen til Skt. Hansbålet ved Storkevad Station,” lyder det fra arrangørerne.

Hyggelig fællespisning med mulighed for efterfølgende at tage med Blovstrødbanen til Skt. Hansbålet ved Storkevad Station.

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET