Nu er der over tusinde personer, som følger AOB på Facebook

Og lige nu er der 937 læsere, som har markeret, at de ‘liker’ hjemmesiden.

Redaktionen er noget overrasket og stolt over, at hjemmesiden har nået denne milepæl - det havde vi aldrig troet.

Redaktionen er noget overrasket og stolt over, at hjemmesiden har nået denne milepæl - det havde vi aldrig troet.

ALT OM BLOVSTRØD Det er lidt over 12 år siden, at Alt Om Blovstrød gik i luften. Målet var, at hjemmesiden skulle være et lille opslagsværk, hvor man kunne læse næsten alt om Blovstrød. Men samtidig skulle der også bringes nyheder fra vores landsby - når der var noget nyt at skrive om. Og det må man jo nok sige, at der har været. Vi udsender hvert år omkring 400 artikler om stort og småt - det vil altså sige i gennemsnit mere end én nyhed om dagen.

Redaktionen er faktisk overrasket over, at hjemmesiden har nået denne milepæl - det havde vi aldrig troet. Specielt i relation til at vi i Blovstrød kun er lidt over 1000 husstande. Det store følge-tal skyldes naturligvis bl.a. at vi også er på Facebook, hvor utrolig mange følger og kommenterer AOBs artikler.

Rigtig mange Blovstrød-borgere skriver til redaktionen om hændelser og om arrangementer, som sker i vores område - dette giver også en del stof til omtale. Og tak for det!

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET