Stien til Tokkekøb Hegn har det ikke godt

Alle Blovstrød-borgere, som vil en tur i skoven, benytter stien, der går langs Blackfoot-spejdernes grund.

Når det har regnet, er det en mudret sti og fyldt med vand, som man skal passere, hvis man vil besøge Tokkekøb Hegn. Foto: AOB

Når det har regnet, er det en mudret sti og fyldt med vand, som man skal passere, hvis man vil besøge Tokkekøb Hegn. Foto: AOB

MUDDERGRØFTEN Langt de fleste Blovstrød-borgere, som vil i skoven i Tokkekøb Hegn benytter stien, som går fra Sandholmgårdsvej og langs Blackfoot-spejdergrunden. Men når det har regnet, er det næsten ikke muligt at komme i skoven uden at ens fodtøj er mudret til. Det er det værste pløre, og cykler eller banevogne kan dårlig komme frem. Det er et problem, som tidligere har været kritiseret af flere borgere, men nu tages sagen op igen.

Blovstrød-borgeren, Olav B. Christensen, siger: “Før i tiden benyttede gående fodboldbanen som reserve-adgangsvej til skoven, men det må man ikke mere. Nu skal man klare sig med at gå på græsskrænten - og om sommeren med brændenælder og tidsler - og hvilket slet ikke er muligt med cykel eller barnevogn.”

Man skal være godt forberedt, hvis man vil komme helskindet i skoven. Foto: AOB

Man skal være godt forberedt, hvis man vil komme helskindet i skoven. Foto: AOB

Kommunen svarer
Direktør Agnete Thomsen siger: “Stien langs spejdernes ejendom er en offentlig rekreativ sti, og det er kommunen, der vedligeholder den. Den normale vedligehold består primært af at slå græsset langs stien et par gange om året. Rekreative stier vil ofte i vintermånederne være mindre fremkommelige, da de er ikke er befæstede og der derfor nemmere mudre lidt til i vådt vejr. Stien bliver tilset for at se, om der skal udlægges grus enkelte steder. Der er ikke regnet på, hvad det vil koste at give stien en anden belægning.”

Vi mener nok, at kommunen burde se lidt nærmere på ‘muddergrøften’.
 

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET