Støtteforening til minde om svømmeren Signe Krag Andersen

Foreningen har til formål at bidrage økonomisk til sundhedsfremmende initiativer for Sigmas konkurrence-svømmere.

Signe Krag Andersen døde helt uventet under træningen den 17. december 2018. Hendes familie har sammen med Sigmas bestyrelser valgt at oprette 'Støtteforeningen til minde om Signe Krag Andersen'. Foto: Sigma Swim

Signe Krag Andersen døde helt uventet under træningen den 17. december 2018. Hendes familie har sammen med Sigmas bestyrelser valgt at oprette 'Støtteforeningen til minde om Signe Krag Andersen'. Foto: Sigma Swim

STØTTEFORENING Året 2018 sluttede desværre på tragisk vis, da Sigmas dygtige konkurrencesvømmer, Signe Krag Andersen, helt uventet døde under træningen den 17. december 2018. Som følge af Signes død har Signes familie sammen med Sigmas bestyrelser valgt at oprette 'Støtteforeningen til minde om Signe Krag Andersen'. Det skriver allerødnyt.dk og uddyber artiklen:

Sådan skriver ‘Sigma Swim Allerød’ i en pressemeddelelse, hvor formålet med støtteforeningen beskrives:
Støtteforeningen har til formål at bidrage økonomisk til forebyggende og/eller sundhedsfremmende aktiviteter for Sigma Swim Allerød og Sigma Swim Birkerøds konkurrencesvømmere. Derudover kan støtteforeningen yde bidrag til træningslejre, udstyr med videre for konkurrencesvømmere i Sigma Swim Allerød og Sigma Swim Birkerød som er økonomisk trængte.'

Støtteforeningens bestyrelse skal nu igang med at skaffe midler, som kan anvendes efter formålsparagraffen. I samarbejde med bestyrelserne for Sigma Swim vil støtteforeningen aftale nogle faste tidspunkter, hvor ansøgninger til støtteforeningen kan komme i betragtning.

Formand for Støtteforeningen, Stine Krag Stubbe, siger:
"Alle kan blive medlem af støtteforeningen, og et årligt medlemskab koster 250 kr., men alle bidrag, store som små, modtages med glæde. Som medlem vil man få information om aktiviteter og uddelinger fra støtteforeningen.

Vi håber, at mange har lyst til at støtte det gode formål, og vi glæder os til at kunne igangsætte endnu flere sundhedsfremmende aktiviteter i svømmeklubben. Det ville have været helt i Signes ånd."

Den nye støtteforening blev præsenteret på den årlige generalforsamling i Sigma Swim Allerød den 27. marts. Her kunne bestyrelsen med stolthed berette om et meget succesfuldt år i Sigma – både hvad angår den økonomiske situation, som i 2018 er blevet vendt fra underskud til overskud, og når det gælder de sportslige resultater, som svømmerne har opnået. Sigma har været den mest vindende klub ved alle mesterskaber, og klubben vandt guld ved DM for hold.

Man kan få mere at vide - også om den nye støtteforening - på www.sigmaswim.dk.

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET