Affald smidt ved Kongevejen

Affaldssække med blandt andet isoleringsmateriale efterladt tæt bag p-plads ved Kongevejen.

Borger forarget: “Hvem smider byggeaffald i Tokkekøb Hegn tæt ved Kongevejen?” Foto: Bettina Michaelsen

Borger forarget: “Hvem smider byggeaffald i Tokkekøb Hegn tæt ved Kongevejen?” Foto: Bettina Michaelsen

AFFALD I fredags skrev AOB om over 50 kg affald, som var smidt bag busstoppestedet ud for Center Sandholm LÆS HER. Nu oplyser Allerød Nyt om bl.a. byggeskrald smidt i Tokkekøb Hegn - tæt ved Kongevejen. En borger, Bettina Michaelsen, skriver på Facebook: “Jeg er forarget - og håber, at det bliver fjernet snarest. Det er tydeligt, at der er isoleringsmateriale i flere af sækkene.”

Bettina Michaelsen bor selv ud til skoven og går tur flere gange om dagen med sin hund. Hun oplyser, at skraldet ligger tæt ved p-pladsen på Kongevejen, ind til Tokkekøb Hegn, og at det også lå der i tirsdags.

“Ironisk nok samlede Allerød-borgere frivilligt skrald i hele kommunen i søndags (red.: den 31. marts). Jeg håber, at omtalen fører til mere betænksomhed med, hvad man smider ud af bilen og smider af i skoven,” skriver Bettina Michaelsen til Allerød Nyt.

Allerød Kommune oplyser, at det er Naturstyrelsen, der er lodsejer på arealet, hvor affaldet ligger, og at det derfor er Naturstyrelsen, der skal håndtere sagen - og affaldet.

Allerød Kommune har været på stedet og taget billeder, hvorefter såvel Naturstyrelsen som politiet er informeret om dumpningen af affald, da den slags er ulovligt, oplyser kommunen.

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET