I kan nå det endnu!

Kunne I tænke jer at mødes med 'erfarne' og nye Blovstrød-naboer og dele et måltid? Så lad os ses til fællesspisning i Blovstrød-hallens café - Tilmelding senest i morgen.

på tværs.jpeg

TRÆF-PÅ-TVÆRS Så er man igen klar med et nyt arrangement til fællesspisning og samtale om naboskab, og hvor man igen mødes i Blovstrødhallens ‘Spiseriet’ -det er nu på søndag, den 17. marts kl. 17:00 - 19:00.

Initiativtageren, Mia Finnemann Schultz, siger: “Lad os ses til årets anden fællesspisning i Blovstrød Hallens café! Blovstrød er i en rivende udvikling – og det er ikke første gang byen vokser. Vi benytter lejligheden til at komme hinanden ved på tværs af nye og gamle naboskaber.

Tina og Martin fra ‘Spiseriet’ i Blovstrødhallen serverer igen et godt måltid mad på langbordene, og du får mulighed for at sætte dig ved siden af en nabo du ikke kender... endnu.

MAD %22%22%22%222.jpeg
Alle pladser var besat, da der blev serveret chili con carne til de godt 100 fremmødte ved sidste fællesspisning. Foto: AOB

Alle pladser var besat, da der blev serveret chili con carne til de godt 100 fremmødte ved sidste fællesspisning. Foto: AOB

Tilmelding senest i morgen
Der er meget stor tilslutning til arrangementet, men der er stadig pladser tilbage, inden kapaciteten er brugt og caféen fyldt op. Tilmelding skal dog ske senest i morgen, tirsdag, den12. marts.


SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET