Blovstrød-borgeren, Tona Nielsen forærer en koncert

Det er en Munk-Nielsen-koncert, som opføres i Tonasalen fredag, den 29. marts.

Udøvende vil være Klaus Munk-Nielsen (cello), hans kone Anna Munk-Nielsen (violin) samt deres prisvindende søn, David Munk-Nielsen (klaver). Pressefoto

Udøvende vil være Klaus Munk-Nielsen (cello), hans kone Anna Munk-Nielsen (violin) samt deres prisvindende søn, David Munk-Nielsen (klaver). Pressefoto

KONCERT Baggrunden for koncerten er den, at Blovstrød-borgeren,Tonna Nielsen, blev så begejstret for Lillerødkorets julekoncert, der var den første under Klaus Munk-Nielsens musikalske ledelse, at Tonna, som selv er aktiv i korets soprangruppe, valgte at forære Lillerødkoret en koncert.

Tonas tanke var, at korsangerne selv skulle have muligheden for at høre en koncert. Endvidere var det tanken, at korets nye dirigent kunne få lejlighed for at vise andre sider af sin musikalitet, da han bl.a. også er koncertmusiker sammen med sin kone i Trio Convivio. Denne gang bliver det så en ren familiekoncert, idet sønnen David Munk-Nielsen (klaver) spiller sammen med sine forældre Anna Munk-Nielsen (violin) og Klaus Munk-Nielsen (cello).

Koncerten vil som hovedværk bestå af Beethovens Ærkehertugtrio (klaver, cello og violin) samt af Rachmaninov Vocalise (cello og klaver) og klaverstykker af Debussy og Prokovief.

Formanden for Lillerødkorets bestyrelse - Blovstrød-borgeren, Olav B. Christensen, siger: “Vi ser med stor forventning frem til at lytte til denne helt særlige koncert med vores dirigent og hans familie. Forventningen er ikke mindre af, at David for nylig har vundet førstepræmien i en klaverkonkurrence afholdt af Sibelius Instituttet i Helsingfors, hvor han er studerende på 2. år.

Koncerten er - som nævnt - skænket til Lillerødkoret, men også ikke-medlemmer har mulighed for at overvære denne særlige koncert.

Praktiske oplysninger

  • Koncerten opføres fredag, den 29. marts kl.19:00, og der er fri entré.

  • Tilmelding sker til Olav B. Christensen ved mail formand@lillerødkoret.dk eller telefon 40 43 97 66. Angiv venligst eget navn og navn på eventuel ledsager.

  • Fristen for tilmelding for medlemmer er onsdag, den 20. marts. Efterfølgende er fristen for ikke-medlemmer søndag, den 24. marts efter ”først-til-mølle”-princippet.

  • Kom i god tid, bl.a. hensyn til parkeringen. Arrangementet starter kl. 19:00.

  • Adressen er Allerød Musikskole, Lyngevej 198, 3450 Allerød.

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET