Jeg mødte Jesus – bekendelser fra en modvillig troende

Journalist Charlotte Rørth har holdt foredrag for fulde huse i kirker i hele landet. Nu bliver det muligt at høre hende i Blovstrød Sognegård den 20. marts.

Charlotte Rahbek Rørth er       journalist og skriver interview og baggrund om kultur, køn, samfundstendenser og tro. Pressefoto

Charlotte Rahbek Rørth er journalist og skriver interview og baggrund om kultur, køn, samfundstendenser og tro. Pressefoto

FOREDRAG Det fælles aktivitetsudvalg for Lynge-Uggeløse, Engholm, Lillerød og Blovstrød kirker præsenterer foredrag om bogen ‘Jeg mødte Jesus’ med Charlotte Rørth, som har holdt foredrag for fulde huse i kirker i hele landet.

Charlottes bøger har vakt debat, som f.eks. i Sørine Gotfredsens anmeldelse af bogen i 2017, ‘Vi mødte Jesus’, og konkluderer:

“Tilbage står lige nu, at ‘Vi mødte Jesus’ er en vigtig bog, der indbyder alle til ikke blot at overveje den personlige tilgang til kristendom, men også hvad det betyder at leve i en tid, hvor respekten for den religiøse erfaring er så lille, at de, der modtager den, nærmest må leve i det skjulte.

Charlotte Rørth taler på vegne af mange mennesker, og man skal være særdeles skråsikkert anlagt i sin egen lille verden for ikke at lytte.”

Charlotte Rahbek Rørth er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole 1987.
Siden 2003 journalist ved NORDJYSKE Medier. Skriver interview og baggrund om kultur, køn, samfundstendenser og tro.

Pladsreservation
Foredraget afholdes onsdag, den 20. marts kl. 19:00 i Blovstrød Sognegård.
Der er gratis adgang, men plads til et begrænset antal tilhøere. Pladsreservation kan foretages ved at sende en SMS eller email med navn og antal personer:
SMS til Ulla Petersen på 50 59 99 61 - eller email: bakkedraget6@gmail.com.

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET