Mange klip i kørekortet på Høveltevej

Hastighedskontrollen førte til, at der blev udstedt 99 bøder og 22 klip i kørekortet.

Politiet oplyser, at der ved målingerne var tale om en overskridelsesprocent på 19,6. Arkivfoto: AOB

Politiet oplyser, at der ved målingerne var tale om en overskridelsesprocent på 19,6. Arkivfoto: AOB

FARTBØDER Ud for Høvelte Kaserne på Høveltevej havde Nordsjællands Politi i sidste uge gennemført en fartkontrol.

På fem timer kørte 617 bilister forbi fotovognen, og hele 121 kørte mere end 50 km/t, som er den tilladte max-hastighed på denne vej. Den højeste hastighed blev målt til 81 km/t. Det samlede resultat blev 22 klip i kørekortet og i 99 bøder.

Politikommissær Nick L. Gall fra Operativ Færdselssektion fortæller: “Der var ved målingen tale om en overskridelsesprocent på 19,6, og det er langt over, hvad man kunne forvente på denne vejstrækning. Vi vil helt sikkert senere komme tilbage og foretage nye målinger."

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET