De sidste dage for Kongevejen nr. 28

Nettos entreprenører er nu gået i gang med at nedrive villaen på Kongevejen 28 for at etablere flere parkeringspladser og skabe bedre indkørselsforhold.

Nu er “nummer 28” snart ikke mere. Foto: AOB

Nu er “nummer 28” snart ikke mere. Foto: AOB

NEDRIVNING Så er Nettos entreprenører gået i gang med nedrivningen af villaen på Kongevejen 28. Planen er, at når huset er fjernet, skal grunden fyldes op i niveau med den eksisterende parkeringsplads, som dermed udviddes. Der sker samtidig det, at fremover bliver ind- og udkørslen direkte fra/til Kongevejen for alle kundebiler. Alle varebiler til Netto vil ogå køre direkte ind fra Kongevejen og bag om butikken, men når lastbilerne forlader butikken igen, kører de til venstre ad Byagervej og ud på Kongevejen. Varebilerne vil således ikke fremover belaste hele Byagervej.

Illustrationsplan fra lokalplanforslaget viser den nye overkørsel direkte fra Kongevejen til Netto, og som udføres ved parkeringspladsens udvidelse mod syd. Tekster: AOB

Illustrationsplan fra lokalplanforslaget viser den nye overkørsel direkte fra Kongevejen til Netto, og som udføres ved parkeringspladsens udvidelse mod syd. Tekster: AOB

Netto har siden åbningen af butikken på Kongevejen ønsket at købe nabogrunden og har i flere omgange ligget i forhandlinger med entreprenør Willy M. Christensen, som boede i huset, men handlen faldt ført endelig på plads sidste år, hvor Netto overtog ejendommen den 15. september.

Willy Christensen fortæller: “Jeg har sammen med min hustru boet i ejendommen i rigtig mange år - det var den 15. april 1960 vi flyttede fra Lundegården til Kongevejen - så det er jo næsten 60 år siden. Nu er jeg flyttet til Prins Valdemars Allé i Lillerød, hvor jeg har fået en rigtig dejlig lejlighed. Desværre døde min hustru sidste år, men selv om jeg snart fylder 90, så klare jeg mig ellers godt - og dagligvare-butikkerne ligger jo tæt på min nye lejlighed.”

Entreprenøren er nu startet med nedrivningen af Kongevejen 28. Når huset er fjernet, skal grunden fyldes op i niveau med den eksisterende   parkeringsplads. Foto: AOB

Entreprenøren er nu startet med nedrivningen af Kongevejen 28. Når huset er fjernet, skal grunden fyldes op i niveau med den eksisterende parkeringsplads. Foto: AOB

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET