'Træf-på-Tværs' igen

Sæt x i kalenderen ved søndag, den 17. marts, hvor der igen er fællesspisning i Blovstrødhallens ‘Spiseriet’.

TRÆF 2 grå bggrund.jpg

TRÆF-PÅ-TVÆRS Så er man igen klar med et nyt arrangement til fællesspisning og samtale om naboskab, og hvor man igen mødes i Blovstrødhallens ‘Spiseriet’. Det er søndag, den 17. marts, kl.17:00 -19:00.

Initiativtageren, Mia Finnemann Schultz, siger: “Lad os ses til årets anden fællesspisning i Blovstrød Hallens café! Blovstrød er i en rivende udvikling – og det er ikke første gang byen vokser. Vi benytter lejligheden til at komme hinanden ved på tværs af nye og gamle naboskaber.

Tina og Martin, fra ‘Spiseriet’, serverer igen et godt måltid mad på langbordene, og du får mulighed for at sætte dig ved siden af en nabo du ikke kender... endnu.

Vi kan også præsentere en premiere: ‘Ode til Bloustrød’ er nemlig blevet opdateret med nye vers af den lokale sangskriver Mogens Falk. Oden giver et sjovt indblik i Blovstrød – for velsmurte såvel som lettere rustne stemmebånd – og vi fletter den sammen med et par anekdoter, som Olav fortæller.”

MAD %22%22%22%222.jpeg

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET