Bilist og passager sigtet for hash

Nordsjælland Politi standsede en personbil, hvor såvel fører som passager var påvirket af hash.

Lørdag aften standsede Nordsjællands Politi en personbil på Nymøllevej. De viste sig, at såvel fører som passager var påvirket af hash. Arkivfoto

Lørdag aften standsede Nordsjællands Politi en personbil på Nymøllevej. De viste sig, at såvel fører som passager var påvirket af hash. Arkivfoto

HASHPÅVIRKET Både føreren af og passageren i en bil, som Nordsjællands Politi standsede lørdag aften omkring klokken 22:00 på Nymøllevej, havde urent mel i posen, oplyser vagtchef Søren Bjørnestad til Frederiksborg Amts Avis.

Vagtchefen fortæller: “Føreren, en 20-årig mand fra Glostrup, havde ikke erhvervet kørekort, så han blev sigtet for at køre uden førerret. Passageren i bilen, en 21-årig mand fra Greve, virkede lidt nervøs, og da vi ransagede bilen, fandt vi også en mængde hash, som han blev sigtet for. Da vi testede føreren, var han desuden påvirket af hash, så det sigtede vi ham også for.

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET