Kyndelmissegudstjeneste i Blovstrød Kirke

Man starter i Blovstrød Sognegård, hvor der vil blive serveret suppe, pandekager og øl.

Ordet kyndelmisse betyder lysmesse.

Ordet kyndelmisse betyder lysmesse.

KYNDELMISSE Tirsdag, den 5. februar kl. 17:00 er der kyndelmissegudstjeneste m.m. i Blovstrød Kirke. Man starter i sognegården, hvor der vil blive serveret suppe, pandekager og øl, og hvor der vil blive læst et vintereventyr. Herefter vil der så i kirken være en kort kyndelmissegudstjeneste ved vores nye sognepræst Mathias Harding. 

Lysmesse
Ordet kyndelmisse betyder lysmesse, og denne lysmesse er forbundet med fremstillingen af Jesusbarnet (verdens lys) i templet i Jerusalem, som fandt sted 40 dage efter Jesu fødsel, altså 40 dage efter jul.

Alle er velkomne til arrangementet.

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET